martes, 2 de febrero de 2016

La Ruta do Viño Rías Baixas ultima las actividades de la programaciónespecial con motivo de su 20 aniversario

  La asociación sin ánimo de lucro llega a las dos décadas con la incorporación de la subzona de Soutomaior y con un centenar de socios El itinerario enoturístico acaba de renovar su certificación como Ruta del Vino de España La Ruta do Viño Rías Baixas está ultimando los preparativos para la celebración del vigésimo aniversario de su fundación. Uno de los primeros cambios viene dado por la presentación de su nuevo logotipo, creado...

viernes, 29 de enero de 2016

Showcooking de Héctor López do membro do Grupo Nove e copresentador de "Desafío nos Fogóns TVG" no CIFP Carlos Oroza de Pontevedra.

Normal 0 21 O CIFP Carlos Oroza desenvolvera o vindeiro luns 1 de febrero, un showcooking do cociñeiro Héctor López, integrante do Grupo Nove, copresentador e membro do xurado do programa da TVG “Desafío nos fogóns” e chef do Restaurante España de Lugo con motivo do I Concurso de Cociña Quescrem.A demostración estructurarase como elaboración dun menú degustación completo no que se amose diferentes aplicacións deste queixo crema....

jueves, 14 de enero de 2016

Un "Oscar" para Galicia: El fotógrafo galego Xurxo Lobato premiado con el "Gourmand World Cookbook Awards" por el libro "Aceites y Olivos de Galicia" patrocinado por Aceites Abril.

Normal 0 21 ‘ACEITE Y OLIVOS DE GALICIA’, PREMIADO EN LOS GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS, LOS ‘OSCAR’ DE LOS LIBROS GASTRONÓMICOS La publicación patrocinada por Aceites Abril y autoría de Xurxo Lobato fue elegida como mejor libro en gallego y opta a las categorías de Mejor Traducción y Mejor Fotografía Los galardones se entregarán en una gala que tendrá lugar el 28 de mayo de 2016 en Yantai, China El libro patrocinado...

martes, 12 de enero de 2016

O CIFP Carlos Oroza mostra os usos das lapas (patella spp.) aos hostaleiros e veciños de Pontevedra

Normal 0 21 O CIFP Carlos Oroza informa de que mañá mércores, 13 de xaneiro, desenvolverase unha actividade enmarcada no proxecto de innovación “Investigación e desenvolvemento de novos usos culinarios da lapa “patella spp.” no que está traballando o noso centro desde hai uns meses. Esta actividade, consistente nun panel de cata de tres variedades de lapa realiza- rase na praza da Peregrina a partir das 11.30 horas nunha carpa...

domingo, 13 de diciembre de 2015

Segundo aniversario de La Alacena Roja con entrega de premios a ‘Losmejores de 2015’

La revista La Alacena Rojacumple su segundo año de vida y, con tal motivo, este lunes celebra un encuentro con clientes y amigos en el que procederá a la entrega de los premios a ‘Los mejores de 2015’ en las categorías ‘Del comer’, ‘Del beber’ y ‘Del viajar’. En la primera de las categorías, los candidatos son: Outono Gastronómico en Turismo Rural, IGP Ternera Gallega, Distribuciones Monteverde, Pasta...