miércoles, 18 de julio de 2018

O COCIÑEIRO DE PONTEVEDRA, RUBÉN GONZÁLEZ VALLEJO (EL CAFETÍN), GAÑA O CERTAME DE TAPAS POR GALICIA

Na Gala Show Cooking celebrada hoxe en Santiago, logrou tanto o premio do xurado profesional como o galardón do público. Representando a Pontevedra, o cociñeiro Rubén González Vallejo, de El Cafetín, gañou este serán a cuarta edición do certame De Tapas por Galicia, tras competir na Gala Show Cooking organizada por Turismo de Galicia e celebrada en Santiago. O xurado profesional, formado por cinco profesionais relacionados co turismo e a gastronomía, considerou...

martes, 15 de mayo de 2018

GADIS REFORZA A SÚA CONTRIBUCIÓN Á DIFUSIÓN DA NOSA CULTURA CUN PROGRAMA DE ACCIÓNS NO MARCO DO DÍA DAS LETRAS GALEGAS

A compañía homenaxea a María Victoria Moreno, cuarta muller distinguida co maior recoñecemento da literatura galega Os supermercados de Galicia regalarán, ata fin de existencias o 16 de maio, 30.000 exemplares de “Papá Bolechas doa sangue” dirixidos ao público infantil Supermercados Gadis ratifica o seu firme compromiso coa cultura e, especialmente, coa difusión do galego mediante un programa de accións que toman como...

miércoles, 2 de mayo de 2018

viernes, 20 de abril de 2018

LA D.O. RÍAS BAIXAS CELEBRA POR SEGUNDO AÑO CONSECUTIVO EL DÍA MOVIMIENTO VINO D.O. EL SÁBADO 12 DE MAYO

·       ·        La cita será en la pontevedresa Plaza da Pedreira con la actuación del grupo local La Casa de los Ingleses ·        El Día Movimiento Vino D.O. tendrá como acto central un brindis que se realizará de forma simultánea en 26 municipios de nuestra geografía El Día Movimiento Vino D.O. se celebra por segundo año consecutivo...

viernes, 13 de abril de 2018

Alumnos de la Escuela de Hostelería Carlos Oroza aprenden sobre plantas aromáticas en las instalaciones de Orballo

A lo largo de todo el año tendrán lugar diversas Jornadas de Co-cooking con productores del Mercado de la Cosecha con un carácter eminentemente práctico y de temáticas diversas como la elaboración de pan, el funcionamiento de una quesería tradicional o las características del galo celta con el objetivo de acercar a los alumnos de hostelería a la labor de productores artesanos. Esta mañana un total de 20 alumnos de 1º del Ciclo...